Skicka in objekt manuellt till Symantec

När virus eller andra risker upptäcks skickas de automatiskt till webbplatsen Symantec Security Response för analys. Om du har stängt av alternativet för automatisk risksändning kan du i stället skicka in dem manuellt från Säkerhetshistorikens Karantän. Du måste ha en Internetanslutning för att skicka in ett objekt.

När du skickar in filer till Symantec, automatiskt eller manuellt, bidrar du till att öka effektiviteten på din Symantec-produkt. Du kan till exempel skicka in ett objekt som inte har upptäckts under sökning men som du tror kan vara en säkerhetsrisk. Symantec Security Response analyserar filen. Om den identifieras som en säkerhetsrisk läggs den till i listan över framtida skyddsuppdatering.

Information som kan knytas till en viss person skickas aldrig iväg.

I en del fall är det nödvändigt för Symantec Security Response att blockera sändningar av en viss typ eller storlek. Dessa objekt visas som Inte inskickade i säkerhetshistoriken.

Så här skickar du in objekt manuellt till Symantec

1. Välj objektet du vill skicka till Symantec i fönstret Säkerhetshistorik, i vyn Karantän.

2. Klicka på Återställ och alternativ i fältet Information.

3. Klicka på Skicka till Symantec i fönstret Upptäckta hot.

4. Klicka på Ja i dialogrutan som visas.

Om Säkerhetshistorik

Hantera objekt i Karantän

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6200396_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/09/2011