Ta bort ett objekt från Karantän

Du kan konfigurera så att Norton 360 Online tar bort en säkerhetsrisk från datorn. Du kan ta bort säkerhetsrisken och placera den i säkerhetshistorikens karantän via alternativet Återställ. Vissa program behöver andra program som är klassade som säkerhetsrisker för att fungera. I det här fallet kan du återställa säkerhetsrisken för att återfå funktionen i ett program som kräver ett riskprogram för att köras.

Alternativet Återställ är endast tillgängligt för säkerhetsrisker som du har satt i karantän manuellt.

Borttagning av ett objekt från Karantän

1. I Säkerhetshistorik, i vyn Karantän, väljer du objektet som du vill ta bort.

2. Klicka på Återställ och Alternativ.

3. Klicka på Återställ i fönstret Upptäckta hot.

Alternativet är tillgängligt för säkerhetsrisker som du sätter i karantän manuellt.

4. Klicka på Ja i fönstret Karantän och återställning.

5. Klicka på Stäng.

Om Säkerhetshistorik

Hantera objekt i Karantän

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6200383_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/09/2011