Lägga till ett objekt i karantän

Säkerhetshistorikens karantän är en säker plats på din dator där objekt kan isoleras medan du beslutar dig för vad du ska göra med dem.

Vyn Karantän i fönstret Säkerhetshistorik visar en lista över objekt i karantän. Du kan visa namnet och riskstatusen för varje objekt i karantän.

Du kan lägga till ett objekt manuellt i Säkerhetshistorikens Karantän. Du kan använda alternativet Lägg till objekt i karantän i fönstret Karantän i vyn Säkerhetshistorik för att isolera de objekt som du misstänker är smittade. Åtgärden har ingen effekt på objekt som redan finns i karantän.

Det går inte att sätta en fil som klassificerats som bra i karantän.

Lägga till ett objekt i karantän

1. Klicka på Lägg till objekt i karantän i vyn Karantän i Säkerhetshistorik.

2. Ange ett kort namn för objektet som du vill lägga till i dialogrutan Manuell karantän i textrutan Beskrivning.

Denna text visas i karantänen så den bör vara beskrivande och lätt att känna igen.

3. Klicka på Bläddra.

4. Sök objektet som du vill lägga till i dialogrutan Välj fil för karantän och klicka på Öppna.

5. Klicka på Lägg till.

6. Klicka på Stäng.

Om Säkerhetshistorik

Hantera objekt i Karantän

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6200348_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 21/03/2011