Visa eller redigera statusen för automatisk förnyelse av din prenumeration

Använd Nortons automatiska förnyelsetjänst för att automatiskt förnya din prenumeration innan den upphör att gälla. Du kan när som helst avbryta tjänsten för att undvika framtida förnyelse och debiteringar.

Så här visar eller redigerar du statusen för automatisk förnyelse av din prenumeration på Norton Family-webbplatsen

1. Logga in på Norton Family.

2. Klicka på fliken FÖRÄLDRAR och sedan på kugghjulet i din profil.

3. Klicka på fliken Min prenumeration för att visa status för automatisk förnyelse.

4. Starta eller stäng av den automatisk förnyelsetjänsten genom att flytta reglaget På/Av till eller Av.

Relaterad information

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v61883055_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 25/01/2018