Fel: "Du kan installera produkten på ett annat sätt..." under installationen av Norton Internet Security

Det här kan inträffa om det är problem med installationsfilen eller om den är skadad.

Åtgärda problemet genom att ladda ner och installera Norton på nytt.

Läs Ladda ner och installera Norton från din tjänsteleverantör om du har fått Norton från din tjänsteleverantör.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v61257959_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 31/10/2018