Konfigurera inställningar för Identity Safe

Du kan använda olika funktioner i Identity Safe för att hantera känslig information. Inloggningar, kort och anteckningar hjälper dig lagra och använda din information på ett säkert sätt.

Så här konfigurerar du inställningar för Identity Safe

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Identifiera den funktion du vill använda under Identity Safe och klicka på Konfigurera. Du har följande alternativ:

Installation av Identity Safe

Konfigurera Identity Safe-valv.

Webbsökningsalternativ

Här kan du konfigurera hur du vill att Identity Safe ska samla in, lagra och visa inloggningsinformation för de webbsidor du besöker.

Du kan konfigurera Identity Safe att visa dina kort som du har skapat för webbplatser med formulär. Du kan även konfigurera inställningarna för automatisk ifyllning för webbsidor som innehåller säkerhetshot.

Du kan använda följande alternativ:

• Konfigurera region för kortinformationen.

• Ange hur den automatiska ifyllningsfunktionen i Norton Identity Safe ska användas.

• Konfigurera så att Identity Safe visar ett meddelande med information om att du har satt i en extern enhet.

• Konfigurera Identity Safe så att du får en varning vid osäker borttagning av externa enheter.

• Stäng av webbläsarens lösenordshanterare

Lösenord och säkerhet

Ändra lösenordsinställningar och säkerhetsnivån på Identity Safe-lösenordet.

Du bör ändra ditt Identity Safe-lösenord ofta för att skydda din Identity Safe-information från att missbrukas.

Redigera kort

Låter dig hantera din personliga information som namn, födelsedata, e-postadresser och kreditkortsinformation på ett och samma ställe.

Du kan använda den information som du lagrar på korten för att automatiskt fylla i formulär. Den här funktionen gör det möjligt att ge känslig information utan att skriva den när du är online. På detta sätt skyddar Identity Safe dig från tangentloggningsprogram som stjäl och missbrukar din identitet.

Redigera inloggningar

Hantera dina olika inloggningsuppgifter.

Inloggningar innefattar information som referenser för inloggning till e-post och referenser för Internetbank.

Du kan göra följande när du har sparat alla dina inloggningsuppgifter i Identity Safe:

• Enkelt spåra alla dina inloggningar

• Snabbt öppna webbplatserna du sparat inloggningsuppgifter till

• Se och ändra lösenord till webbplatser

• Använd mappar för att organisera dina inloggningar

• Ändra dina inställningar för inloggning

Redigera meddelanden

Spara och hantera känslig information.

Du kan spara personnummer, körkortsnummer, försäkringsnummer och passnummer. Du kan även spara privata konton, koder till kombinationslås, dokument, anteckningar, frequent flier-nummer, kontonummer, säkerhetsfrågor och ekonomisk och juridisk information.

Exportera data

Säkerhetskopiera Identity Safe-data i dat- eller csv-format.

Du bör säkerhetskopiera alla dina Identity Safe-data regelbundet.

Importera data

Importera Identity Safe-uppgifter från en säkerhetskopierad fil eller från en flyttbar profil som du har från en tidigare version av Norton 360 Online.

När du importerar Identity Safe-uppgifter har du följande alternativ:

• Du kan spara de importerade uppgifterna i det valv som du är inloggad i för tillfället och ändå behålla de uppgifter som redan finns i valvet.

• Du kan ersätta de Identity Safe-uppgifter som finns i det valv som du är inloggad i för tillfället med de uppgifter som du importerar.

Ta bort data

Här kan du ta bort Identity Safe-valv permanent.

Om Identity Safe

Logga in i och ut ur Identity Safe

Inaktivera och aktivera Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6059559_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/09/2011