Välkommen till Norton Anti-Theft

Med hjälp av Norton Anti-Theft kan du skydda och få tillbaka din enhet om den blir borttappad eller stulen. Om din enhet blir borttappad eller stulen kan du med Norton Anti-Theft

• få fram information om var enheten befinner sig

• ta bilder med enhetens kamera

• fjärrlåsa enheten så att ingen kan komma åt dina personliga uppgifter.

För att du ska kunna använda Norton Anti-Theft måste Norton Anti-Theft-agenten installeras på din enhet. Norton Anti-Theft-agenten är ett program som används för att övervaka och spåra enheten. På sidan Konfigurera Norton Anti-Theft kan du ladda ner Norton Anti-Theft-agenten. Du måste logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot för att ladda ned och installera Norton Anti-Theft-agenten. Du måste använda de inloggningsuppgifter till Norton-kontot som du använde när du gjorde inköpet för att kunna installera agenten.

När du har installerat agenten kan du göra inställningar för skyddet av din enhet från vilken kompatibel enhet som helst som är ansluten till Internet.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav för Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Om hantering av enheter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60425902_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013