Ta bort en enhet från Norton Anti-Theft

Du kan ta bort en enhet från Norton Anti-Theft när som helst. Om du tar bort en enhet från webbplatsen för Norton Anti-Theft kan du inte längre spåra enheten är om den blir borttappad eller stulen.

Om du tar bort en enhet från Norton Anti-Theft-webbplatsen innebär det inte att Norton Anti-Theft-agenten avinstalleras från enheten. Om du vill ta bort Norton Anti-Theft-agenten från enheten måste du avinstallera den manuellt. Din produktnyckel inaktiveras dock inte. Om du tar bort en enhet från Norton Anti-Theft tas den enhetens namn bort från Norton Anti-Theft-webbplatsen. Allt som rör enheten, som uppgifter om var den varit och tagna bilder, tas bort permanent och kan inte återställas.

Så här tar du bort en enhet från Norton Anti-Theft

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Gå till det vänstra fältet under Mina enheter och klicka på den enhet som du vill ta bort.

3. Klicka på ikonen Ta bort enhet bredvid enhetsnamnet.

4. Klicka på Ta bort i bekräftelserutan som visas.

Om hantering av enheter

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60425811_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013