Låsa upp en enhet

När du får tillbaka en borttappad enhet låser du upp den med upplåsningskoden. Om du har glömt upplåsningskoden kan du logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen och låsa upp enheten genom att klicka på Jag har hittat den. Om du låser upp enheten från webbplatsen för Norton Anti-Theft behövs ingen upplåsningskod.

När du låser upp enheten utförs följande åtgärder samtidigt i Norton Anti-Theft:

• Registreringen av var enheten är fortsätter. I normalt läge är lokaliseringsintervallet som standard inställt på en timme. Det går att ställa in lokaliseringsintervallet till 3, 6, 12 eller 24 timmar.

• Bilder tas inte längre automatiskt. Det går ändå att ta fjärrbilder genom att klicka på Ta en bild.

• Enheten låses upp.

Så här låser du upp en enhet med upplåsningskod

1. Ange upplåsningskoden i rutan Upplåsningskod på enheten.

2. Klicka på Lås upp.

Glöm inte att ändra enhetens status till återfunnen på Norton Anti-Theft-webbplatsen.

Så här låser du upp en enhet från Norton Anti-Theft-webbplatsen

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Gå till det vänstra fältet under Mina enheter och klicka på den enhet som du vill låsa upp.

3. På sidan som öppnas klickar du på Jag har hittat den.

Rapportera en enhet som återfunnen

Om hantering av enheter

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Låsa en enhet

Inaktivera en dator

Låsa upp en inaktiverad dator

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60425797_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013