Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Med Norton Anti-Theft kan du hantera skyddet av din enhet. Du kan se var enheten befinner sig om den blir stulen eller tappas bort. Innan du kan använda Norton Anti-Theft måste du registrera dig för ett Norton Anti-Theft-konto. Om du redan har ett Norton-konto kan du använda inloggningsuppgifterna till det för att logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen.

Följande alternativ finns på Norton Anti-Theft-webbplatsen:

Hitta enhet

Om du vill se information om var din enhet finns.

Norton Anti-Theft visar de senaste tio platserna för din enhet på en karta.

Du kan se följande:

• Var är den?

Ungefärlig adress och ungefärligt geografiskt läge där du kan hitta enheten.

• När?

Hur lång tid som förflutit sedan du rapporterat enheten som borta.

Om adressen som Norton Anti-Theft visar är felaktig kan du välja alternativet Klicka här för att uppdatera din adress.

Om du vill låsa eller inaktivera enheten kan du använda alternativet Lås enhet. När du låser enheten får den status som borttappad i Norton Anti-Theft.

Alternativet Inaktivera enhet är endast tillgängligt för datorer som har Intel Anti-Theft-kretsuppsättningen.

Om enheten har status som borttappad sker följande samtidigt i Norton Anti-Theft:

• Enheten låses så att ingen kan komma åt dina personliga uppgifter.

• Var femte minut registreras var enheten befinner sig, vilket ger en hög grad av exakthet.

• Bilder börjar tas automatiskt.

Om du återfinner din enhet klickar du på Jag har hittat den så får enheten normal status igen. När du rapporterar att enheten har återfunnits sker följande samtidigt i Norton Anti-Theft:

• Var enheten befinner sig registreras fortfarande men inte lika ofta.

• Bilder tas inte längre automatiskt. Det går ändå att ta fjärrbilder genom att klicka på Ta en bild.

• Enheten låses upp.

Alternativet Jag har hittat den syns bara om enheten är låst.

Smygtitt

Här kan du se de bilder som har tagits.

När du låser en enhet börjar Norton Anti-Theft automatiskt ta bilder från enheten var tionde minut. I normalläget när din enhet rapporteras som förlorad eller stulen kan du välja alternativet Ta en bild för att ta fjärrstyrda bilder.

Det går endast att ta bilder med en enhet som har en webbkamera.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om hantering av enheter