Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Norton Remove and Reinstall-verktyget hjälper att avinstallera och återinstallera dina Norton-säkerhetsprodukter på Microsoft Windows.

Innan du börjar

• Verktyget Norton Remove and Reinstall avinstallerar de flesta Norton-produkter och installerar om den senaste versionen.

Innan du fortsätter kontrollerar du att du uppfyller följande krav:

• Du måste ha en internetanslutning

• Verktyget tar inte bort Norton Utilities eller Norton Family

• Verktyget tar inte bort ditt lokala Norton Password Manager-valv

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60392881_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/09/2018