Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Norton Remove and Reinstall-verktyget hjälper till att avinstallera och installera om Norton på Windows-operativsystem. När du kör verktyget avinstallerar det aktuell version av Norton och startar om datorn. När datorn har startats om laddar verktyget ner och installerar den senaste versionen av Norton. Läs Ladda ner Norton på din enhet om du har några problem med att installera Norton efter att datorn har startats om.

Verktyget Norton Remove and Reinstall kan användas för att:

• Ta bort nuvarande produkt och installera om den senaste versionen av Norton

• Ta bort Norton helt (Norton kommer inte automatiskt att installeras igen)

Ta bort och installera om Norton

Om Norton Family eller Norton Secure VPN är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

Avinstallera Norton Family från enheten

Avinstallera Norton Secure VPN

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Alternativet Ta bort visas endast om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om. Läs Ladda ner Norton på din enhet om du har några problem med Norton-installationen efter att datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60392881
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/09/2019