Hantera de tagna bilderna

När du låser en enhet börjar Norton Anti-Theft ta bilder automatiskt var tionde minut. Upp till tio bilder visas åt gången på Norton Anti-Theft-webbplatsen. Om det redan finns tio bilder tas de äldsta bort när nya bilder tas. Du kan logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen och se bilderna. I normalläget, när enheten inte är låst, kan du klicka på alternativet Ta en bild och fjärrstyra kameran för att ta bilder.

Om du inte vill att viktiga bilder ska raderas kan du spara dem på din hårddisk.

Så här visar du bilderna

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på enhetens namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. I det vänstra fältet klickar du sedan på Smygtitt.

Så här sparar du en bild

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på enhetens namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. I det vänstra fältet klickar du sedan på Smygtitt.

4. Klicka på ikonen under den bild du vill spara.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här tar du bort en bild

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på enhetens namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. I det vänstra fältet klickar du sedan på Smygtitt.

4. Klicka på borttagningsikonen under den bild du vill ta bort.

5. Klicka på Ta bort i bekräftelserutan.

Om hantering av enheter

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60025394_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013