Se var en enhet befinner sig

Du kan se den senaste kända platsen som din enhet befunnit sig på en karta. Med Norton Anti-Theft övervakas din enhet genom Norton Anti-Theft-agenten och du kan få följande information:

• Ungefärlig adress och ungefärligt geografiskt läge där du kan hitta enheten

• Hur lång tid som förflutit sedan du rapporterat enheten som borta.

Norton Anti-Theft visar information om de senaste tio platserna för din enhet på en karta.

Så här visar du var en enhet är

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på enhetens namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. Klicka på Hitta enhet.

Om hantering av enheter

Uppdatera platsen för en enhet från Norton Anti-Theft-webbplatsen

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60025355_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013