Om att lägga till en enhet

I Norton Anti-Theft är det Norton Anti-Theft-agenten som används för att skydda din enhet om den blir stulen eller tappas bort. Du måste logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen från den enhet som du vill skydda och sedan ladda ned och installera Norton Anti-Theft-agenten. Under installationen kan du behöva ange dina inloggningsuppgifter för Norton Anti-Theft. När du har installerat Norton Anti-Theft-agenten på en enhet visas den automatiskt på Norton Anti-Theft-webbplatsen.

När du har installerat Norton Anti-Theft-agenten på din enhet kan du alltid spåra den via Norton Anti-Theft-webbplatsen från vilken kompatibel enhet som helst som är ansluten till internet.

Systemkrav för Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60025341_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013