Köpa licens för Norton Anti-Theft

Du kan köpa en licens för Norton Anti-Theft från Norton Anti-Theft-webbplatsen. Du kan köpa licensen från någon av följande sidor:

• startsidan i Norton Anti-Theft.

• sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst.

Dina inköp från Nortons internetbutik sparas automatiskt på ditt Norton-konto. Om du inte redan har ett Norton-konto skapas ett nytt konto när du gör din beställning. Det lösenord som du anger används till ditt nya Norton-konto. Om du redan har ett lösenord, men har glömt bort det, kan du genomföra köpet med ett nytt lösenord. Nästa gång du loggar in på ditt Norton-konto måste du bekräfta din beställning. Du kan återställa lösenordet från inloggningssidan.

Så här köper du en licens via startsidan för Norton Anti-Theft

1. Öppna en webbläsare och gå till http://antitheft.norton.com

2. Klicka på Köp nu.

3. Gå till kundvagnssidan och ange hur många produkter du vill i rutan Antal.

4. Kontrollera beställningen och klicka på Fortsätt till den säkra kassan.

5. På sidan Betalnings- och faktureringsinformation anger du uppgifter för fakturering och betalning.

6. Klicka på Fortsätt för att slutföra beställningen.

Så här köper du en licens på sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst

1. Öppna en webbläsare och gå till: http://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

3. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

4. På sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst klickar du på Köp nu.

5. Gå till kundvagnssidan och ange hur många produkter du vill i rutan Antal.

6. Kontrollera beställningen och klicka på Fortsätt till den säkra kassan.

7. På sidan Betalnings- och faktureringsinformation anger du uppgifter för fakturering och betalning.

8. Klicka på Fortsätt för att slutföra beställningen.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Visa information om prenumerationer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v60025337_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013