Åtgärda problem med automatisk ifyllning av webbformulär med Norton Password Manager

Om Norton Password Manager inte fyller i webbformuläret automatiskt på en specifik webbplats, kan du rapportera det på sidan Feedback till Norton.

Vissa webbplatser, framför allt för banker, visar endast ett fält för inloggning eller användarnamnet på webbsidan. När du har angett användarnamnet flyttas du till en andra webbsida som innehåller ett fält för lösenord eller fält för både användarnamn och lösenord. Dessa kategoriseras som webbplatser med uppdelad inloggning.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Konfigurera Norton Password Manager för uppdelad inloggning

Du kan endast använda Norton Password Manager för att spara dina inloggningsuppgifter om webbplatsen använder ett webbaserat formulär för den uppdelade inloggningen.

1. Öppna den webbplats som du vill spara inloggningen till.

2. Om valvet är stängt klickar du på alternativet Stängt valv i webbläsaren.

3. Ange lösenordet i fönstret Stängt valv och klicka på Öppna.

4. Ange inloggningsuppgifterna för webbplatsen och klicka på Inloggning eller Logga in.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59913692_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/10/2018