Ladda ner och kör av- och ominstallationsverktyget Norton Remove & Reinstall

Verktyget Norton Remove & Reinstall avinstallerar och ominstallerar alla Norton-produkter från 2009 och senare. Om du vill avinstallera och ominstallera Norton-produkten laddar du ner och kör Norton Remove & Reinstall.

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove & Reinstall

1. Ladda ner verktyget Norton Remove & Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Dubbelklicka på ikonen NRnR på skrivbordet i Windows.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Starta om datorn.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59900556_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 04/03/2013