Meddelande: "Ditt Norton-inköp behandlas och är klart inom 4-8 timmar..."

Efter att ha gjort en beställning i Norton Online Store kan du ha fått ett meddelande som liknar det här:

"Tack för din beställning!

Ditt Norton-inköp behandlas och är klart inom 4-8 timmar. Du får ett bekräftelsemeddelande när beställningen är klar"

Du kan även få samma meddelande via e-post.

Dessa meddelanden innebär att vi inte kan behandla din beställning omedelbart som förväntat. Vi fortsätter emellertid att behandla beställningen och meddelar dig när den är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59890877_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Senast ändrat: 25/04/2018