Korrigera problem med åtkomst till vissa webbplatser

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 2

Kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på Sökningar.

3. Välj Fullständig systemsökning i fönstret Sökningar och klicka sedan på Kör.

4. Klicka på Slutför när sökningen har slutförts.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59829685_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/11/2018