Mitt internetbaserade program kan inte ansluta till internet när jag har installerat en Norton-produkt: Lösning 2

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Gör något av följande (beroende på vilket operativsystem du har):

• Windows 8/7/Vista/XP (32-bitars): Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med året och slutar med v5i32.exe. t ex 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista (64-bitars): Gå till avsnittet 64-bitarsplattformar och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. På skrivbordet dubbelklickar du på filen du sparade.

STEG 2

Aktivera Auto-Protect vid systemstart och kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antivirus under Detaljerade inställningar.

4. Om inställningen för Auto-Protect under Realtidsskydd på fliken Automatiskt skydd är Av, så klickar du på reglaget för att ändra inställningen till På.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på OK eller Stäng.

6. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på Kör sökningar.

7. Välj Fullständig systemsökning i fönstret Sökningar och klicka sedan på Kör.

8. Klicka på Slutför när sökningen har slutförts.

9. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 3

Kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på Kör sökningar.

3. Välj Fullständig systemsökning i fönstret Sökningar och klicka sedan på Kör.

4. Klicka på Slutför när sökningen har slutförts.

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59829622_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/05/2015