Fel: "3039,65559"

Åtgärda det här problemet genom att avinstallera och sedan installera om Norton.

STEG 1

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

STEG 2

Ladda ner och kör Norton Power Eraser - Sök oönskade program

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Kör Norton Power Eraser genom att dubbelklicka på filen NPE.exe.

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Acceptera.

6. Klicka på ikonen Sök oönskade program i Norton Power Eraser -fönstret.

När Norton Power Eraser har slutfört sökningen visas resultatet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

7. Klicka på Avinstallera intill det oönskade programmet eller verktygsfältet i fönstret Sökning efter oönskade program slutförd.

8. Följ anvisningarna på skärmen.

9. Starta om datorn när avinstallationen är klar.