Felmeddelandet (8921,251) "Det gick inte att ansluta till Norton LiveUpdate-servern. Kontrollera din internetanslutning"

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kontrollera internetanslutningen

1. Starta webbläsaren.

2. Försök att ansluta till följande webbplats:

http://www.symantec.com

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Gå till steg 2 om du kan ansluta till webbplatsen.

• Om du inte kan ansluta till webbplatsen går du till steg 3.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 3

Konfigurera Norton ConnectSafe

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och klicka sedan på OK :

ncpa.cpl

3. Högerklicka på det nätverkskort som för närvarande är aktivt och klicka sedan på Egenskaper.

Om User Account Control -fönstret visas, klickar du på Ja eller Fortsätt.

4. I fönstret Egenskaper för nätverksanslutning under Den här anslutningen använder följande objekt klickar du på Internet Protocol (TCP/IP) eller Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4).

5. Klicka på Egenskaper.

6. Ange inställningar för DNS-serveradresser genom att klicka på Använd följande DNS-serveradresser.

7. I rutorna för önskad DNS-server och alternativ DNS-server skriver du de två Norton ConnectSafe-IP-adresserna.

Önskad DNS: 199.85.126.10

Alternativ DNS: 199.85.127.10

8. Klicka på OK i fönstret Egenskaper för Internet Protocol (TCP/IP).

9. Klicka på OK.

10. Kör LiveUpdate i Norton-produkten.

Vad gör jag om det inte fungerade?

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.