Avinstallera Norton Anti-Theft-agenten

Du kan avinstallera Norton Anti-Theft-agenten från en enhet när som helst. Om du avinstallerar Norton Anti-Theft-agenten kan du inte längre se var enheten är om den blir borttappad eller stulen. När du har avinstallerat Norton Anti-Theft-agenten från en enhet så tas den enheten bort automatiskt från Norton Anti-Theft-webbplatsen.

Om du tar bort en enhet från Norton Anti-Theft-webbplatsen innebär det inte att Norton Anti-Theft-agenten avinstalleras från enheten. Om du vill ta bort Norton Anti-Theft-agenten från enheten måste du avinstallera den manuellt.

Så här avinstallerar du Norton Anti-Theft-agenten från Windows 8

1. Högerklicka på Norton Anti-Theft -appen i Start -fönstret.

2. Klicka på Avinstallera i dialogrutan som öppnas.

3. Välj Norton Anti-Theft och klicka sedan på Avinstallera/ändra i fönstret som öppnas.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera Norton Anti-Theft.

Så här avinstallerar du Norton Anti-Theft-agenten via kontrollpanelen i Windows

1. Öppna Start-menyn > Kontrollpanelen.

2. Gör något av följande i Kontrollpanelen i Windows:

• I Windows XP klickar du på Lägg till/ta bort program.

• I Windows Vista och Windows 7 klickar du på Avinstallera ett program under Program.

3. Klicka på Norton Anti-Theft i listan över installerade program och gör sedan något av följande:

• I Windows XP klickar du på Ändra/Ta bort.

• I Windows Vista och Windows 7 klickar du på Avinstallera/Ändra.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här avinstallerar du Norton Anti-Theft-agenten via startmenyn i Windows

1. Öppna startmenyn > Program > Norton Anti-Theft.

2. Klicka på Avinstallera Norton Anti-Theft.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här avinstallerar du Norton Anti-Theft-agenten på en Mac-dator

1. Klicka på Finder > Program > Symantec-lösningar i Dock och dubbelklicka sedan på Symantecs avinstallationsprogram.

2. Välj Norton Anti-Theft i fönstret Avinstallera Symantec-produkter.

3. Klicka på Avinstallera.

4. Klicka på Avinstallera för att bekräfta att du vill avinstallera Norton Anti-Theft.

5. Ange administratörens namn och lösenord i bekräftelsedialogrutan och klicka sedan på OK.

6. Klicka på Stäng i fönstret Avinstallation slutförd.

7. Klicka på Starta om datorn.

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Ta bort en enhet från Norton Anti-Theft

Om hantering av enheter

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59379036_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013