Visa information om prenumerationer

Alternativet Återstående dagar under alternativet Prenumerationsinformation visar det antal dagar som återstår av din nuvarande prenumeration. Du kan klicka på Återstående dagar för att visa prenumerationsinformation som Produktnyckel och Utgångsdatum i ditt Norton-konto.

Norton Anti-Theft levereras som en betalprenumeration. När prenumerationen är på väg att gå ut uppmanas du att förnya den. Om du inte förnyar prenumerationen inaktiveras alla funktioner i Norton Anti-Theft och dina enheter skyddas inte längre.

När din prenumeration är på väg att löpa ut får du en påminnelse från Norton Anti-Theft om att förnya den. Du kan klicka på alternativet Förnya nu och följa anvisningarna på skärmen för att förnya prenumerationen.

Så här visar du information om en prenumeration

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på Prenumerationsinformation i det vänstra fältet.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Köpa licens för Norton Anti-Theft

Lägga till en extra licens för Norton Anti-Theft

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59379028_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013