Starta Android-enheten i felsäkert läge

Följ anvisningarna i något av följande avsnitt (beroende på Android-enhetens tillverkare och modell):

HTC-enheter med fysiska knappar

1. Slå av Android-enheten. Om du inte kan göra det på vanligt sätt på grund av loopen så tar du ut batteriet.

2. Tryck in menyknappen på enheten.

3. Slå på enheten och håll in menyknappen tills du ser låsskärmen.

4. Enheten startas i felsäkert läge.

"Säkert läge" visas i det nedre vänstra hörnet på skärmen. Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

5. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

HTC-enheter utan fysiska knappar: (HTC Desire HD, HTC Thunderbolt och HTC EVO)

1. Slå av Android-telefonen. Om du inte kan göra det på vanligt sätt på grund av loopen så tar du ut batteriet.

2. Slå på enheten genom att trycka på på/av -knappen.

3. När HTC-logotypen visas på skärmen trycker du in knappen som du sänker volymen med.

4. Håll in volymsänkningsknappen tills startskärmen läses in och Säkert läge visas på skärmen. Du känner att enheten vibrerar till innan den försätts i felsäkert läge.

Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

5. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

Nexus One

1. Slå av Android-enheten. Om du inte kan göra det på vanligt sätt tar du ut batteriet.

2. Slå på enheten genom att trycka på på/av -knappen. När logotypen visas trycker du in styrkulan tills låsskärmen visas. Du kan också hålla in den tryckkänsliga menyknappen när logotypen visas.

3. Enheten startas nu i felsäkert läge.

Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

4. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

Motorola Droid

1. Slå av din Droid och dra ut det fysiska tangentbordet.

2. Tryck på både av/på -knappen och menyknappen på tangentbordet samtidigt.

3. Håll in menyknappen tills Droid-ögat visas på skärmen och du känner att telefonen vibrerar till.

4. Din Droid startas i felsäkert läge. "Säkert läge" visas i det nedre vänstra hörnet på skärmen. Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

5. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

Sony Ericsson Xperia X10

1. Slå av Android-enheten.

2. Slå på enheten genom att trycka på på/av -knappen.

3. Håll in menyknappen så snart du känner den första vibrationen efter att ha slagit på telefonen.

4. Fortsätt att hålla in menyknappen tills enheten startas i felsäkert läge.

"Säkert läge" visas i det nedre vänstra hörnet på skärmen. Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

5. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

Samsung Galaxy-enheter

1. Slå av Android-enheten.

2. Slå på enheten genom att trycka på på/av -knappen.

3. Fortsätt att hålla in menyknappen under starten tills enheten startas i felsäkert läge.

Om det här inte fungerar håller du in knapparna på/av, meny och hem tills enheten startas i felsäkert läge.

Android läser inte in appar från tredje part i felsäkert läge, så du kan avinstallera program som orsakar problem. Gå till Inställningar > Program > Hantera program om du vill avinstallera ett program.

4. Stäng av och slå på enheten igen om du vill starta om enheten i normalt läge.

Motorola Xoom

• Du kan inte starta Motorola Xoom i felsäkert läge. Om enheten fastnar i en startloop håller du in på/av -knappen och knappen för volymhöjning.

Om din enhet inte finns i listan kan du gå till supportdokumentationen på enhetens tillverkares webbplats eller kontakta tillverkarens supportavdelning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59378086_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 10/09/2017