Byta namn på en enhet

Du kan när som helst ändra visningsnamnet på en enhet. Visningsnamnet gör att du kan skilja på enheterna på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

Så här ändrar du namn på en enhet

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Gå till det vänstra fältet under Mina enheter och klicka på den enhet som du ändra namnet på.

3. Klicka på redigeringsikonen bredvid enhetens namn och skriv in ett nytt namn. Namnet på enheten måste vara mellan 4 och 40 tecken långt och får inte innehålla något av följande tecken: ^[<>~^*&!@#?%$\\/()'.,{}|]*$.

4. Tryck på Retur på tangentbordet.

Om hantering av enheter

Ta bort en enhet från Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59378042_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013