Konfigurera Norton Anti-Theft

Med hjälp av Norton Anti-Theft kan du skydda och få tillbaka din enhet om den blir borttappad eller stulen. Om din enhet blir borttappad eller stulen kan du med Norton Anti-Theft

• få fram information om var enheten befinner sig.

• ta bilder med enhetens kamera.

• fjärrlåsa enheten så att ingen kan komma åt dina personliga uppgifter.

För att du ska kunna använda Norton Anti-Theft måste Norton Anti-Theft-agenten installeras på din enhet. Norton Anti-Theft-agenten är ett program som används för att övervaka och spåra enheten. På sidan Konfigurera Norton Anti-Theft kan du ladda ner Norton Anti-Theft-agenten. Du måste logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot för att ladda ned och installera Norton Anti-Theft-agenten. Du måste använda de inloggningsuppgifter till Norton-kontot som du använde när du gjorde inköpet för att kunna installera agenten.

På sidan Konfigurera Norton Anti-Theft finns följande alternativ:

Starta nedladdning

Här kan du ladda ner Norton Anti-Theft-agenten för operativsystemet som du för närvarande använder för Norton Anti-Theft-webbplatsen. Du kan även ladda ner Norton Anti-Theft-agenten för andra operativsystem.

Om det står att du måste fylla i en produktnyckel måste du fylla i produktnyckeln i fältet Produktnyckel. Produktnyckeln hittar du i bekräftelsen du fick via e-post när du köpte produkten. Dessutom kan du hitta produktnyckeln genom att logga in på ditt Norton-konto.

Köp nu

Om du vill köpa en prenumeration på Norton Anti-Theft.

Det här alternativet finns inte om du redan har köpt en prenumeration.

Lägg till Norton Anti-Theft-licens

Här kan du ange en produktnyckel och lägga till en prenumeration av Norton Anti-Theft.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Om hantering av enheter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59377928_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013