Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Norton Anti-Theft använder Norton Anti-Theft-agenten för att skydda din enhet. Du måste installera Norton Anti-Theft-agenten på alla enheter som du vill skydda. Du kan ladda ner Norton Anti-Theft-agenten från webbplatsen för Norton Anti-Theft och installera den på din enhet. När du har installerat agenten kan du alltid hålla koll på din enhet från vilken kompatibel enhet som helst som är ansluten till internet.

Du måste installera Norton Mobile Security-appen på dina iOS-enheter för att kunna använda Norton Anti-Theft. När du har installerat Norton Mobile Security-appen kan du spåra dina iOS-enheter.

På sidan Konfigurera Norton Anti-Theft visas en agentnedladdningslänk för den enhet som du använder vid nedladdningen. Om du till exempel försöker ladda ned Norton Anti-Theft-agenten från en Windows-enhet visas en nedladdningslänk till Norton Anti-Theft-agenten för Windows som standard. Nedladdningslänkar till agenter för andra enheter är också tillgängliga. Det kan vara praktiskt om du behöver ladda ned agenten för Android eller Mac från en Windows-enhet.

När du installerar Norton Anti-Theft-agenten på din enhet binds Norton Anti-Theft-agenten till ditt konto på något av följande två sätt:

• Bind automatiskt : Om du laddar ned och installerar Norton Anti-Theft-agenten på samma enhet binds agenten till Norton Anti-Theft-kontot automatiskt.

Du behöver inte ange några inloggningsuppgifter för Norton-kontot under installationen.

• Bind manuellt : Om du installerar en Norton Anti-Theft-agent som du har laddat ned med en annan enhet måste du binda enheten till kontot manuellt.

Du måste ange inloggningsuppgifterna för Norton-kontot under installationen.

Så här laddar du ner och installerar Norton Anti-Theft-agenten i Windows

1. Öppna webbläsaren från den enhet där du vill installera Norton Anti-Theft-agenten och gå till: https://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

3. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

4. Gör något av följande:

• Om det är första gången du lägger till en enhet klickar du på Starta nedladdning på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

• Om du har lagt till en annan enhet tidigare klickar du på Lägg till enhet och sedan på Starta nedladdning på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

5. Om det står att du måste fylla i en produktnyckel fyller du i produktnyckeln i fältet Produktnyckel.

6. Följ anvisningarna på skärmen.

7. Dubbelklicka på filen du laddade ned.

8. Klicka på Kör.

9. Klicka på Nortons licensavtal, läs igenom användarlicensavtalet och klicka på Stäng.

10. Klicka på Godkänn och installera.

Så här laddar du ner och installerar Norton Anti-Theft-agenten i Android

1. Tryck på webbläsarikonen på startskärmen.

2. Skriv följande webbadress i webbläsaren:

https://antitheft.norton.com

3. Tryck på Logga in härNorton Anti-Theft -sidan.

4. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

5. Gör något av följande:

• Tryck på Hämta den från Google Play på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft om du lägger till en enhet för första gången.

• Om du redan har lagt till en annan enhet klickar du på Lägg till enhet. Tryck sedan på Hämta den från Google Play på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

6. Om det står att du måste fylla i en produktnyckel fyller du i produktnyckeln i fältet Produktnyckel.

7. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här laddar du ned och installerar Norton Anti-Theft-agenten på Mac

1. Öppna webbläsaren från den Mac-dator där du vill installera Norton Anti-Theft-agenten och gå till:

https://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in nu på Norton Anti-Theft-sidan.

3. I fönstret som öppnas loggar du in med dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot.

4. Gör något av följande:

• Klicka på Nedladdning för Mac på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft om du lägger till en enhet för första gången.

• Om du redan har lagt till en annan enhet klickar du på Lägg till enhet och sedan på Nedladdning för Mac på sidan Konfigurera Norton Anti-Theft.

5. Dubbelklicka på det nedladdade Norton Anti-Theft-installationsprogrammet.

6. Klicka på Fortsätt i dialogrutan som visas.

7. Klicka på Fortsätt i fönstret Välkommen till installationsprogrammet för Norton Anti-Theft.

8. Läs igenom Viktig information och klicka sedan på Fortsätt.

9. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Fortsätt.

10. Klicka på Godkänn i dialogrutan som visas.

11. Ange namn och lösenord för ditt administratörskonto i autentiseringsfönstret och klicka sedan på Installera programvara.

12. Klicka på Fortsätt installationen i dialogrutan där du uppmanas att starta om din Mac-dator.

13. Gör något av följande i fönstret Registrering :

• Ange användarnamn och lösenord för Norton-kontot samt enhetens namn och klicka sedan på Fortsätt för att aktivera Norton Anti-Theft.

• Klicka på Aktivera senare för att installera testversionen av Norton Anti-Theft. Du kan aktivera produkten när som helst under testperioden.

14. Klicka på Fortsätt i fönstret Registreringen har genomförts.

15. Klicka på Starta om i fönstret som informerar dig om att installationen är klar.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen.

Ett bekräftelsemeddelande för val av lokaliseringstjänsterna visas efter omstarten om det här är den första installationen på Mac-datorn. Norton Anti-Theft använder lokaliseringstjänsterna för att fastställa din plats. Symantec rekommenderar att du klickar på Tillåt så att Norton Anti-Theft kan använd Apples lokaliseringstjänster. Om du klickar på Tillåt ej så använder Norton Anti-Theft lokaliseringstjänster från Skyhook.

Så här använder du Norton Anti-Theft på iOS-enheter via Norton Mobile Security

1. Tryck på App Store -ikonen på startsidan i den iOS-enhet som du vill installera Norton Anti-Theft.

2. Sök efter Norton Mobile Security och markera det.

3. Tryck på Gratis och sedan på INSTALLERA APP.

4. Tryck på Öppna.

5. Läs Nortons licensavtal på skärmen Nortons licensavtal och tryck sedan på Acceptera.

6. Ange inloggningsuppgifterna för Norton-kontot på Norton Mobile Security-skärmen och tryck sedan på Logga in.

7. Ange namnet för att identifiera din iOS-enhet på skärmen Registrera enhet.

8. Tryck på OK.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Ta bort en enhet från Norton Anti-Theft

Avinstallera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59377898_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013