Om Norton Anti-Theft-agenten

För att du ska kunna skydda din enhet med Norton Anti-Theft måste du installera Norton Anti-Theft-agenten på enheten. Norton Anti-Theft-agenten är ett program som används för att övervaka och spåra enheten. När du har installerat agenten kan du alltid se var din enhet befinner sig från vilken kompatibel enhet som helst som är ansluten till Internet.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Om hantering av enheter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59377897_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013