Åtkomst till Norton Anti-Theft

Du kan öppna Norton Anti-Theft via en webbläsare från vilken enhet som helst som är ansluten till internet.

Så här öppnar du Norton Anti-Theft

1. Öppna webbläsaren och gå till: http://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

3. Ange den e-postadress i rutan E-postadress som är kopplad till Norton-kontot du angav när du köpte Norton Anti-Theft.

4. I rutan under Lösenord skriver du in det lösenord som är kopplat till det Norton-konto som du använde när du köpte produkten.

Om du inte kommer ihåg lösenordet eller om lösenordet är fel kan du klicka på Glömt lösenordet? och återställa lösenordet. Du måste ange samma e-postadress som du använde när du köpte Norton Anti-Theft.

5. Om du vill att e-postadressen ska fyllas i automatiskt varje gång du loggar in i Norton Anti-Theft kan du markera Kom ihåg mig på den här datorn.

6. Klicka på Logga in.

Om Norton Anti-Theft

Registrering för Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Ladda ner och installera Norton Anti-Theft-agenten

Installera Norton Anti-Theft-agenten via webbadressen som anges på kortet eller i e-posten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59377896_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013