Registrering för Norton Anti-Theft

Du måste ha ett Norton-konto för att kunna registrera Norton Anti-Theft. Du kan skapa ett Norton-konto direkt på Norton Anti-Theft-webbplatsen som en del av inloggningsprocessen.

Om du redan har ett Norton-konto så kan du använda de uppgifterna för att logga in i Norton Anti-Theft.

Logga in med ett befintligt Norton-konto

1. Öppna webbläsaren och gå till: http://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

3. Ange dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot i fönstret som visas.

4. Klicka på Logga in.

Skapa ett nytt Norton-konto

1. Öppna webbläsaren och gå till: http://antitheft.norton.com

2. Klicka på Logga in här på Norton Anti-Theft-sidan.

3. I fönstret som öppnas klickar du på Registrera dig nu.

4. Skriv en e-postadress i fönstret i rutan E-postadress i fönstret Registrering för Norton-konto.

Den här e-postadressen måste anges varje gång du loggar in på Norton Anti-Theft-webbplatsen.

5. Ange din e-postadress igen i rutan Bekräfta e-postadress.

6. Ange ett lösenord i rutan Lösenord.

Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

7. Ange förnamn och efternamn i rutan Namn.

8. Välj ditt land eller region i listrutan Land/Region.

9. Markera Jag har läst och accepterar sekretesspolicyn.

10. Markera Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post till mig om du vill få sådan information från Symantec.

11. Klicka på Registrera dig.

Om Norton Anti-Theft

Systemkrav för Norton Anti-Theft

Åtkomst till Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59377894_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013