Uppgradera Norton

Norton-produkt i din dator är inte aktuell. Du kan åtgärda det här problemet genom att uppgradera till den senaste versionen. Uppgradering till den senaste versionen kan lösa många av de problem som förekommer i äldre versioner och innebär följande ytterligare fördelar:

• Branschledande säkerhet som inte gör datorn långsammare

• Försvarar din dator och din identitet mot nya typer av internethot

• Tillhandahåller det allra senaste virusskyddet

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör går du tillbaka till leverantörens webbplats och följer anvisningarna för att hämta den senaste versionen av produkten.

Om du har en Norton 2005-produkt eller tidigare går du till Norton Online Store för att uppgradera produkten

Om du har en Norton 2006-produkt eller senare med giltig prenumeration så har du rätt att erhålla den senaste versionen av din Norton-produkt utan kostnad. Gå till Norton Update Center för att ladda ner och installera den senaste versionen av Norton-produkten.

Uppgradera Norton

1. Gå till Norton Update Center.

2. Klicka på Uppdatera allt nu.

Om nedladdningen inte startar automatiskt laddar du ner programmet manuellt.

3. Klicka på Kör i fönstret Ladda ner fil - Säkerhetsvarning.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58540272_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 31/05/2018