Läs mer om avgiften för Nortons automatiska förnyelse i ditt kreditkortsutlåtande.

Visas en avgift för Nortons automatiska förnyelse på ditt kreditkortsutdrag?

Om kreditkortsutdraget visar en sådan avgift så har du debiterats för Nortons automatiska förnyelsetjänst. Avgiften förlänger din Norton-produktprenumeration och säkerställer att du är skyddad mot virus och andra hot.

Du erbjuds att registrera dig för tjänsten när du köper eller förnyar Norton-produkter. Så om du ser avgiften i ditt kontokortsutdrag har du registrerat dig i samband med ett tidigare inköp. När du är registrerad faktureras du en gång om året så länge du är kvar i programmet. Vi skickar ett e-postmeddelande innan du debiteras så att du är beredd. Du kan naturligtvis avbryta tjänsten när som helst.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58152595_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 18/05/2018