Mer information om avgiften för prenumeration med automatisk förnyelse finns i ditt kreditkortsutdrag

Prenumeration med automatisk förnyelse säkerställer Norton-skydd mot virus och andra hot utan avbrott för dina enheter och data. Den förlänger automatiskt din prenumeration på Norton-produkten ytterligare ett år när den löper ut.

Om du ser en "Norton årlig förnyelse"-avgift på ditt kort, måste du ha registrerat dig för en prenumeration med automatisk förnyelse under ett tidigare köp hos oss.

Du erbjuds ett alternativ för registrering för automatisk förnyelse när du köper eller förnyar Norton-produkter från Norton.com. När du har registrerat dig för en prenumeration med automatisk förnyelse faktureras du en gång om året så länge du är kvar i programmet. Vi skickar ett e-postmeddelande före fakturering och innan vi debiterar dig så att du känner till avgiften.

Om du vill säga upp prenumerationen med automatisk förnyelse kan du göra det när som helst. Logga in på ditt konto och gå till fliken Mina prenumerationer.

Kontakta Kundtjänst och support om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58152595
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 15/11/2020