Logga in på Identity Safe

Om du inte har en giltig Identity Safe-profil kan du klicka på länken Installation av Identity Safe i fönstret Logga in på Identity Safe och skapa en profil.

Du kan lagra och hantera känslig information, till exempel kreditkortsuppgifter, i ditt lokala valv.

För varje Windows-användarkonto kan du skapa ett lokalt valv där Identity Safe-data sparas.

Du måste konfigurera Identity Safe innan du kan logga in på ditt lokala valv.

Om Identity Safe-valv

Logga in i och ut ur Identity Safe

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58087313_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011