Återställ verktygsfältet Norton Identity Safe på webbläsaren

Nortons verktygsfält installeras tillsammans med en Norton-produkt som Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, eller Norton Security. För vissa webbläsare måste du dock installera tillägget från tillverkarens webbutik.

Om du använder en Mac och inte kan hitta Norton Identity-verktygsfältet, läs Återställ Norton-verktyg eller tillägg på Mac. Läs Kompatibilitet mellan Nortons verktygsfält och Norton Identity Safe med Microsoft Edge-webbläsareom du använder en Microsoft Edge-webbläsare.

STEG 1

Uppdatera till den senaste Norton-versionen

• Du kan få den senaste Norton-versionen från Norton Update Center om du har en aktiv prenumeration. Om Norton-produkten kom från din tjänsteleverantör kontrollerar du med tjänsteleverantören att du har den senaste versionen.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

Om du har laddat ner Norton Identity Safe från webbplatsen klickar du på ikonen Inställningar längst ner i huvudfönstret. Gå till fliken Om i fönstret Inställningar och klicka på Sök efter nya uppdateringar.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 3

Aktivera Nortons verktygsfält i webbläsaren

• Välj din webbläsare nedan för att aktivera verktygsfältet Norton Identity Safe: