Fel: (8921,229) "Det gick inte att ansluta till Norton LiveUpdate-servern. Kontrollera din Internetanslutning" när jag kör LiveUpdate tillsammans med Norton 360 version 5.0

STEG 1

Kontrollera virusdefinitionernas datum

1. Starta Norton 360.

2. Kontrollera tiden bredvid Definitionsuppdatering i Norton 360-fönstret.

3. Gör något av följande beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag, väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 2 för att uppdatera virusdefinitionerna.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Gå till sidan med uppdateringar för att ladda ner nya virusdefinitioner.

LADDA NER DEFINITIONER

2. Gör något av följande (beroende på vilket operativsystem du har):

• Windows 7, Vista eller XP 32-bitars: Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i32.exe. exempelvis 20070828-017-v5i32.exe.

• Windows 7 eller Vista 64-bitars: Gå till avsnittet för 64-bitarsplattformen och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe.

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. Dubbelklicka på filen du sparade på skrivbordet.

STEG 3

Aktivera Auto-Protect vid systemstart och kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton 360.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antivirus under Detaljerade inställningar.

4. Om reglaget under Automatiskt skydd vid Aktivera skydd vid start är Av, drar du det till Normal.

5. Om Auto-Protect är avstängt under Realtidsskydd klickar du på statusindikatorn för att aktivera det.

6. Klicka på Tillämpa och därefter på Stäng.

7. Klicka på Uppgifter i Norton 360-fönstret.

8. Under Allmänna uppgifter klickar du på Kör Sökningar.

9. Klicka på Fullständig systemsökning under Datorsökning.

10. Klicka på Kör.

11. Klicka på Stäng när sökningen är klar.

Vad gör jag om det inte fungerade?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58052616_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 03/12/2012