Uppdatera Norton-tjänsten

Norton uppdaterar din Norton-tjänst till den senaste versionen om du har en aktiv prenumeration. Så länge du har en aktiv prenumeration kan du utan extra kostnad uppdatera till den senaste produktversionen via fjärråtkomst.

Enheten ska vara aktiverad och ansluten till internet.

Om du använder en äldre version av en Norton-produkt har du inte åtkomst till alla funktioner i ditt Norton-konto.

Din prenumerationsstatus ändras inte när du uppgraderar Norton till den senaste versionen. Om du t.ex. har 200 dagar kvar på prenumerationen och uppgraderar till den senaste versionen av Norton så kommer du att ha 200 dagar kvar även efter uppgraderingen.

Det finns för närvarande inga uppgraderingar för Norton Family.

Uppdatera Norton-tjänsten

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Uppdatera på sidan Prenumerationer bredvid Norton-tjänsten som du vill uppdatera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58026314_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018