E-postklienten visar inte Norton AntiSpam-verktygsfältet

Om verktygsfältet Norton AntiSpam inte visas i din e-postklient kontrollerar du att e-postklienten är kompatibel med Norton AntiSpam.

Kompatibiliteten hos Norton AntiSpam med e-postklienter

• Microsoft Outlook: Outlook 2003 och senare

• Outlook Express: Norton AntiSpam stöds inte i Outlook Express

• Windows Mail: Norton AntiSpam är kompatibelt med Windows Mail i Windows Vista och Windows 7.

Taggen [Norton AntiSpam] läggs till för skräppost, men verktygsfältet Norton AntiSpam visas inte. Du måste lägga till en regel i Windows Mail för att flytta meddelandena till skräppostmappen.

Protokoll och portar som stöds:

• Endast POP3- and SMTP-protokoll stöds.

• POP3 med SSL stöds inte.

• IMAP- och Exchange-konton stöds inte.

• Om e-postklienten konfigureras i en annan port än standardporten 110, måste den nya porten läggas till i listan med skyddade portar.

Lägg till en port i listan med skyddade portar

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antiskräppost i fönstret Inställningar.

4. Gå till fliken Filtrera och klicka på Konfigurera bredvid Skyddade portar.

5. Klicka på Lägg till.

6. Välj Porttyp i fönstret Lägg till den port som ska skyddas och skriv portens nummer. Klicka på OK.

7. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

Verktygsfältet Norton AntiSpam kanske inte visas i Microsoft Outlook om det inte är integrerat. Åtgärda detta genom att inaktivera integreringen av antiskräppostklienten och sedan aktivera den på nytt.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Inaktivera klientintegrering för AntiSpam i Microsoft Outlook

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antiskräppost i fönstret Inställningar.

4. Inaktivera funktionen genom att klicka på reglaget bredvid Outlook under E-postklienter på fliken Klientintegrering.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

6. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 2

Återaktivera klientintegrering för AntiSpam i Microsoft Outlook

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antiskräppost i fönstret Inställningar.

4. Aktivera funktionen genom att klicka på reglaget bredvid Outlook under E-postklienter på fliken Klientintegrering.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

6. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57920813_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/03/2018