Visa information om dina Norton-tjänster

Sidan Prenumerationer visar hur många installationer som är tillgängliga för de Norton-prenumerationer som är registrerade på ditt Norton-konto.

Om du har använt alla tillåtna installationer i din aktuella prenumeration måste du köpa ytterligare en produktnyckel från Symantec Store för att kunna installera tjänsten på en enhet. Dessutom kan du avinstallera Norton-tjänsten från en befintlig enhet och installera den på en annan enhet. Ytterligare information finns på Så här överför du din Norton-tjänst till en ny enhet

På sidan Prenumerationer finns information om alla dina registrerade Norton-tjänster. Du kan visa följande information för varje Norton-tjänst:

• Status för din tjänst

• Produktnyckel

• Produktserienummer

• Utgångsdatum för prenumerationen

• Namnet på den enhet där tjänsten är installerad

• Datum när tjänsten installerades på enheterna

Visa information om dina Norton-tjänster

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Norton-prenumerationen för att visa informationen på sidan Prenumerationer.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57840235_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/04/2017