Tjänster som inte går att hantera

Du kan bara hantera Norton-tjänster som har registrerats på ditt Norton-konto. Om Norton-tjänsten inte har registrerats på ditt konto, har registrerats med ett annat Norton-konto, eller om den tillhandahålls av specifika Norton-samarbetspartners kan du inte göra följande med Norton-kontot:

• Förnya produktnyckeln.

• Visa prenumerationsuppgifter.

• Lösa säkerhetsproblem via fjärråtkomst.

• Uppdatera till den senaste produktversionen.

Du måste därför registrera alla Norton-tjänster med samma Norton-konto.

Om din enhet har en Norton-produkt registrerad på ett annat Norton-konto, ska du avinstallera Norton på den enheten först. Logga in på ditt Norton-konto och installera den senaste versionen av Norton-produkten.

Om du fick Norton från en av Nortons samarbetspartners är det samarbetspartnern som hanterar din Norton-tjänst. I sådana fall kan du kanske inte använda alla funktioner i Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57840232_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/04/2017