Registrera en Norton-produkt

Om du vill hantera dina Norton-produkter i Norton-kontot måste du registrera dem med ditt Norton-konto. Produktnycklar, kontoinformation och faktureringsinformation lagras i Norton. Om du inte har registrerat produkten blir du uppmanad att göra det.

Så här registrerar du en Norton-produkt med ett Norton-konto

1. Starta enheten som har Nortons säkerhetsprodukt installerad.

2. Starta Norton-säkerhetsprodukten.

3. Klicka på Logga in i Norton-produktens huvudfönster.

Norton 360: Klicka på Konto > Gå till Norton-kontot.

4. Ange inloggningsuppgifterna för ditt Norton-konto på sidan som visas och klicka sedan på Nästa.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57622941_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 09/09/2015