LiveUpdate

I Norton 360 Online laddas nya skyddsuppdateringar och produktuppdateringar regelbundet ner från Symantecs servrar. Definitionsuppdateringarna skyddar datorn från de senaste virusen och säkerhetshoten. Det är med hjälp av LiveUpdate-tekniken i Norton 360 Online som de här uppdateringarna laddas ned och installeras.

Kontrollera att följande alternativ är aktiverade om du har problem med nedladdning av pulsuppdateringar från Symantec-servrarna:

• Automatisk LiveUpdate

• Pulsuppdateringar

Du hittar alternativen Automatisk LiveUpdate och Pulsuppdateringar om du öppnar huvudfönstret i Norton 360 Online och klickar på Inställningar > Antivirus > Skydd mot spionprogram och Uppdateringar.

Om alternativen Automatisk LiveUpdate och Pulsuppdateringar inte är markerade laddas de senaste uppdateringarna inte ned automatiskt.

Datorn måste vara ansluten till Internet för att de senaste uppdateringarna ska kunna laddas ned och installeras.

Information om LiveUpdate

Aktivera eller inaktivera pulsuppdateringar

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57371725_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011