Ladda ner instruktioner för Norton-produkter

Efter nedladdning påbörjas installationen av Norton-produkten automatiskt. Se till att du påbörjar nedladdningen på den dator där du vill installera Norton-produkten.

Du kan få hjälp med nedladdningsrelaterade problem i hjälpcentret för nedladdning och installation.

Ladda ner och kör Nortons nedladdningshanterare

1. Logga in på Norton.

2. Välj produkten du vill ladda ner på sidan Prenumerationer.

3. Klicka på Ladda ner.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner i fönstret Installera på den här enheten.

Välj Kör eller Spara för nedladdningsfilen och följ de anvisningar som visas. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

5. Om du får en säkerhetsvarning eller om någon annan bekräftelseruta öppnas klickar du på Kör, OK eller Fortsätt.

När nedladdningsprogrammet har körts, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt.

Ytterligare information

• En ikon för Nortons nedladdningshanterare placeras på skrivbordet när du påbörjar nedladdningen. Om nedladdningen avbryts kan du dubbelklicka på ikonen för Nortons nedladdningshanterare för att fortsätta nedladdningen.

• Produkten installeras automatiskt av Nortons nedladdningshanterare. Om den inte gör det klickar du på ikonen för Nortons nedladdningshanterare på skrivbordet.

• När du köper en nedladdningsbar produkt från Norton Online Store, kan du ladda ner den direkt efter att beställningen är klar. Om du har stängt det här fönstret, eller om du behöver ladda ner produkten på en annan dator eller vid ett senare tillfälle kan du göra det via ditt Norton-konto.

• Du kan få hjälp med övriga nedladdningsrelaterade problem i hjälpcentret för nedladdning och installation.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57190140_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2017