Fel: (8920,208) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering"

Detta fel kan inträffa på grund av problem med oregelbunden anslutning. Starta om datorn och kör LiveUpdate igen för att lösa det här problemet. Om problemet kvarstår väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Läs Det går inte att ansluta till internet efter att jag installerat en Norton-produkt om problemet kvarstår.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57189259_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 13/09/2017