Ändra namn på en enhet

Du kan när som helst ändra visningsnamnet på en enhet i Norton-kontot. Visningsnamnet hjälper till att identifiera enheterna i Norton-kontot.

Ändra namn på enheten

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Enheter klickar du på ellipsikonen (...) som finns tillgänglig under den enhet som du vill byta namn på.

3. Klicka på Byt namn på enhet i menyn som visas.

4. Fyll i enhetens nya namn i dialogrutan Byt namn på enheten.

Namnet du väljer måste vara unikt och får inte innehålla fler än 40 tecken.

5. Klicka på Byta namn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v57166780_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018