Effektiva virusdefinitioner

Norton 360 Online innehåller alternativet Effektiva virusdefinitioner där du kan välja mellan en kärnuppsättning virusdefinitioner och en fullständig uppsättning virusdefinitioner för LiveUpdate-sessioner.

När alternativet Effektiva virusdefinitioner är markerat så aktiverar Norton 360 Online kärnuppsättningen med virusdefinitioner som innehåller de viktigaste virusdefinitionerna för att bemöta de senaste säkerhetshoten enligt Symantec. När Effektiva virusdefinitioner är aktiverat så minimeras tiden för nedladdning, installation och systemstart. Det innebär att datorn fungerar snabbare om du använder kärnuppsättningen.

När alternativet Effektiva virusdefinitioner är avmarkerat så aktiverar Norton 360 Online den fullständiga uppsättningen med virusdefinitioner som innehåller alla virusdefinitioner för alla hot som Symantec känner till. Alternativet Effektiva virusdefinitioner är aktiverat som standard.

Om effektiva virusdefinitioner

Så här aktiverar och inaktiverar du alternativet Effektiva virusdefinitioner

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v56918258_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/03/2011