Har du glömt lösenordet?

Om du har glömt lösenordet för ditt Norton account kan du återställa det i fönstret Har du glömt lösenordet? Rutan E-postadress visar den e-postadress som du använder för att logga in på ditt Norton account. Du kan redigera e-postadressen som visas i rutan E-postadress och klicka på Fortsätt. När du klickar på Fortsätt skickar Symantec ett tillfälligt lösenord till e-postadressen du angett i ditt Norton account.

Om ditt Norton-konto

Skapa ett Norton-konto

Åtkomst till Norton-kontot