Schemalägga en snabbsökning

En snabbsökning söker igenom viktiga platser på datorn som ofta är utsatta för virus och andra säkerhetshot. När du utför en snabbsökning söker Norton 360 Online endast igenom aktiva processer och inlästa program. En snabbsökning tar kortare tid att köra än en fullständig systemsökning eftersom inte hela datorn söks igenom.

Med Norton 360 Online kan du schemalägga en snabbsökning. Du kan schemalägga en snabbsökning i fönstret Sökningar.

Så här kör du en snabbsökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad sökning under Datorsökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

4. I fönstret Sökningar i kolumnen Redigera sökning klickar du på redigeringsikonen bredvid Snabbsökning.

5. I fönstret Redigera sökning under När vill du köra sökningen? anger du när och hur ofta sökningen ska köras.

När du markerar ett alternativ visas i många fall ytterligare alternativ som du kan använda för att finjustera schemat. Ange ytterligare alternativ enligt önskemål.

6. Klicka på OK.

Köra en snabbsökning

Om schemaläggning av sökningar

Om Datorsökning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55943761_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011